El Golfo

Laavan ympäröimä pieni kalastajakylä

Lanzaroten itäosassa Atlantin rannikolla on pieni kalastajakylä El Golfo, joka sijaitsee Los Volcanesin luonnonpuistossa. Vuosien 1730–1736 tulivuorenpurkausten huikeat laavamuodostelmat ympäröivät viehättävää, lanzarotelaisista kalastajien valkoisiksi rapatuista ja tasakattoisista mökeistä muodostuvaa kylää. Kapeat kadut johtavat alas postikorttimaiseen rantaan, jossa veneet ovat ankkurissa mustalla hiekkarannalla.

Maaseutumajoitusta ja fine dining -ruokailua

El Golfossa on lumoavia majoitusvaihtoehtoja. Kalastuskylässä kannattaa ehdottomasti vierailla kauniin maiseman lisäksi myös rauhallisen ympäristön, paikalliseen tuoreeseen kalaan pohjautuvan fine dining -kokemuksen ja luontokohteiden, kuten vihreän Los Clicos -lammen tai Timanfayan kansallispuiston vuoksi. Iltahämärässä mietiskely jollakin monista terasseista on täydellinen päätös muutenkin niin rauhoittavalle päivärytmille.

Lookout
Restoration
Shop/shopping
Localidad
Yaiza

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
3
9
262
10045