Masca

Eniten vierailtu pieni maalaiskylä Teneriffalla

Jos haluat tutustua aitoon Teneriffan maaseutuun mahdollisimman kaukana lomakeskuksista, Mascan pikkukylä on loistava kohde. Masca sijaitsee Teneriffan pohjoisosassa Tenossa alueella, joka tunnetaan ainutlaatuisesta villistä kauneudestaan. Vierailijat voivat ihastella kylän kauniisti ylläpidettyjä taloja ja mukulakivikatuja, jotka ovat täydellisiä esimerkkejä Teneriffaan maalaisarkkitehtuurista. Monet talot on remontoitu pieniksi retkeilymajoiksi ja hotelleiksi, joissa voi jättää kaupunkien stressaavan hälinän taakseen ja rauhoittua.

Kansatiedettä, historiaa ja luontopolkuja Teneriffalla

Mascaan tulevat matkailijat haluavat lomaltaan yleensä jotakin muutakin kuin aurinkoa ja merta. Pikkukylässä on käsitöitä myyviä myymälöitä, baareja ja ravintoloita. Se on myös julistettu kansatieteellisesti kiinnostavaksi historialliseksi kohteeksi, josta on osoituksena Mascan kansatieteellinen museo. Muita kiinnostavia nähtävyyksiä ovat myös rotkot ja kukkulan rinteet – vaellus alas Mascan rotkoon onkin yksi saaren suosituimmista.

Archeological sites
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Buenavista del norte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
1
10
262
10045