Teno Alto

Eristyksissä oleva maalaiskylä Teneriffalla

Tenon maaseutupuiston keskellä Teneriffan koillisosassa ja hyvin mutkaisen tien päässä on Teno Alton pikkukylä, joka vaalii saaren maaseutuperinteitä. Hiljaisen kylän asukkaat ovat sopeutuneet eristyksissä olevaan sijaintiin viime vuosikymmenien aikana. Asukkaat ottavat kuitenkin vieraat ystävällisesti vastaan ja ovat tottuneet kylää katsomaan tulleisiin ihmisiin.

Patikoijille sopiva pieni maaseutukylä

Teno Alton suhteellisen eristyneisyyden vuoksi monet kansatieteelliset perinteet ovat säilyneet kylässä, kuten saviuunien ja vehnän puintiin käytettyjen kivirakenteiden, erojen, käyttö. Myös perinteiset paksuseinäiset ja punakattoiset maalaistalot ovat yleisiä. Teno Alto houkuttelee tutustumaan ympäröivään luontoon alueen kävelyreiteillä ja poluilla. Lisäksi kylässä kannattaa maistaa herkullista paikallista vuohenjuustoa. Monet vierailijat lumoutuvat kylän tunnelmasta ja jäävät yöksi johonkin monista maalaistaloista, joissa he voivat imeä itseensä rauhallisen Tenon hiljaisuutta.

Restoration
Shop/shopping
Localidad
Buenavista del norte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
1
9
262
10045