Kanariansaaret tammikuussa?

Vuoden aloittaminen pakenemalla kylmää sekä nauttien rannasta, auringosta ja luonnosta on mahdollista Kanariansaarten aina lämpimien ja miellyttävien lämpötilojen ansiosta.

Contenido

Mikään ei ole parempaa kuin uiminen kristallinkirkkaassa vedessä ja uuden vuoden aloittaminen täynnä energiaa. Uimisesta 1.tammikuuta onkin tullut suosittu uuden vuoden vaihteen perinne Las Canterasin rannalla, Las Palmas de Gran Canariassa.

 

Contenido

Kanariansaarilla on rikas musiikkikulttuuri. Todisteena tästä ovat Kanariansaarten kansainväliset musiikkifestivaalit, jotka aloittavat uuden vuoden musiikkitapahtumat Euroopassa. Ne on järjestetty yli 30 vuoden ajan ja niistä on tullut kansainvälinen merkittävä klassisen musiikin tapahtuma, johon saapuu tammi-helmikuussa orkestereita kaikkialta maailmasta pääasiassa Gran Canarialle ja Teneriffalle.

Konsertit järjestetään saarten ainutlaatuisimmissa ja tunnusomaisimmissa rakennuksissa. Paikkoina ovat mm. kanarialaisen kansainvälisesti tunnetun tenorin mukaan nimetty Auditorio Alfredo Kraus Gran Canarialla, ja kuuluisan arkkitehdin Santiago Calatravan suunnittelema Auditorio de Tenerife Adán Martín.

 

Contenido

Jokaisella Kanarian saarella on lukuisia luonnonalueita, joilla voi levätä ja ladata uutta energiaa joulun vieton jälkeen. Tulivuoret, muinaiset metsät, paratiisirannat tyynillä vesillä, dyynit ja Euroopan puhtain ja kirkkain taivas tähtien tarkkailua varten, tekevät saarista yhden maailman arvokkaimmista ja upeimmista ekosysteemeistä. Paikka on täynnä energiaa ja täydellinen matkakohde mihin vuoden aikaan tahansa.