Rannat täynnä kokemuksia

1500 kilometriä hiekkaa ja aurinkoa

Erinomaisen maantieteellisen sijaintinsa ja tuliperäisen alkuperänsä ansiosta Kanariansaarten hiekkarannoista voisi laatia upean luettelon. Ne sijaitsevat hyvin erilaisissa luonnonympäristöissä. Kanarian rannikolta löytyy aivan kaikenlaisia rantoja: syrjäisiä pieniä koskemattomia poukamia, kallioiden kupeessa olevia hiekkarantoja tai urbaanirantoja, pitkiä ja turvallisia rantoja, joilta löytyy kaikki mukavuudet.

Contenido

Itse asiassa monet Kanariansaarten hiekkarannat on luokiteltu Espanjan parhaimpien joukkoon. Kuitenkin sillä erolla, että Kanariansaarilla on mahdollista uida puhtaissa kirkkaissa vesissä ja levätä hiekalla ottamassa aurinkoa rennosti joka päivä mihin vuodenaikaan tahansa, koska saarilla eletään melkeinpä ikuista kesää erinomaisen ilmaston ja leutojen ja miellyttävien lämpötilojen ansiosta.

 

Contenido

Rantaa ei mitata vain sen kauneudella, vaikka se onkin tärkeää, vaan myös turvallisuus ja mukavuus ovat tärkeitä tekijöitä uinnissa ja auringonotossa. Kanariansaarilla on yli 50 rantaa, joille on myönnetty sininen lippu. Se on korkein mahdollinen rannoille annettava tunnustus. Se ei ole tae ainoastaan uimaveden erinomaisesta laadusta, vaan myös hyvistä palveluista ja mukavuuksista, joista voi nauttia huoletta. 

Contenido

Kanariansaarilla vierailija hämmästyy saarten rannikon valtavasta monimuotoisuudesta, joka on täynnä vastakohtia. Pienistä kalastajakylistä okran sävyisiin vuoriin, jyrkkiin kallioihin tai uskomattomiin kilometrien pituisiin dyyneihin. Ympäristön moninaisuuden ansiosta saarilta löytyy myös kaikenvärisiä rantoja: vaaleahiekkaisia, valkoisia, punertavia ja kiiltävän mustia, jotka ovat tyypillisiä kauniita tuliperäisiä hiekkarantoja. Väristä riippumatta rannat ovat kaikki näyttäviä ja kaikilla niillä veden lämpötila, noin 20 astetta, mikä mahdollistaa miellyttävän pulahduksen mihin aikaan vuodesta tahansa. 

Contenido

Kanariansaarten rannoilla viihtyy parhaiten parhaassa seurassa: kumppanin, perheen, ystävien tai seuralaisista uskollisimpien, koirien, kanssa. Matkustajat, jotka päättävät tulla saarille lemmikkinsä kanssa ja haluavat uida sen kanssa, voivat suunnata matkan kohti Gran Canarian, La Palman, Teneriffan ja Lanzaroten saarten yhdeksää koirarantaa.  

Contenido

Ajan myötä aallot ovat muodostaneet kivien keskelle luonnonaltaita, jotka täyttyvät edelleen merivedestä. Nämä luonnonoikut ovat kaikille avoimia uimisesta ja auringosta nauttimista varten. Parasta on käydä niistä tunnetuimmissa, kuten Teneriffan Isla Cangrejo ja El Caletón, El Hierron Charco Azul, Fuerteventuran La Palma ja Aguas Verdes tai Lanzaroten Punta Mujeres. Tosin luonnonaltaita on paljon enemmänkin.