Surffaa vasemmalle murtuvilla aalloilla La Santalla

Upeat surffausolosuhteet ympäri vuoden Lanzarotella

Tämä ympärivuotinen surffauskohde sijaitsee La Santan kalastajakylässä Lanzaroten saaren luoteisosassa. La Santan upeat vasemmalle murtuvat aallot sopivat kokeneemmille surffaajille, ja ranta on erittäin suosittu niin paikallisten kuin vierailevien surffaajien keskuudessa. Aallot ovat voimakkaat tällä jyrkällä tuliperäisellä rannalla, ja sinne on helppo kulkea suoraan kylästä käsin. Ajoneuvot voidaan jättää rantaa vastapäätä olevalle pysäköintialueelle.

Tuubaavia aaltoja kokeneille surffareille La Santalla

La Santan vasemmalle murtuvat aallot hakevat vertaistaan. Nämä lyhyet voimakkaat aallot murtuvat sekä vasemmalle että oikealle. Surffaajat pitävät enemmän vasemmalle surffattavista aalloista, sillä ne ovat oikealle surffattavia aaltoja pidempiä ja muodostavat mahtavia tuubeja, jotka murtuvat vulkaanisen riutan päällä. Veteen meno on vaikeaa, koska surffaajien on käveltävä rantakivien kautta ja siirryttävä aallon eteen. Muistathan noudattaa varovaisuutta ja käyttää surffauskenkiä, koska aallot ovat voimakkaita ja merenpohja jyrkkä. Olosuhteet tällä alueella ovat vakaat, mutta surffauspääkausi on syyskuusta toukokuuhun. Parhaan surffauskokemuksen saat tällöin etelä-, lounais-, kaakkois- ja itätuulella nousu- ja laskuveden puolivälissä, kun aallot saapuvat pohjoisesta, koillisesta, luoteesta ja lännestä.

Localidad
La Santa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
3
259
13
262
10045