Leijalautailu Vargasin rannalla

Leijalautailukohde ja leirintäalue lähellä Gran Canarian lentoasemaa

Vargasin rannan leijalautailukohde eteläisellä Gran Canarialla sopii kaiken tasoisille leijalautailijoille. Alueella on vakaat tuulet ja säännöllisiä aaltoja. Lähellä Ingeniota ja lentokenttää sijaitsevan suojaisan alueen läheisyydessä on leirintäalue, ja se on vesiurheilun harrastajien suosiossa ympäri vuoden. Aallot murtuvat sekä vasemmalle ja oikealle, ja joskus ne myös muodostavat tuubin.

Vakaat tuulet ja säännöllisiä aaltoja

Tuuli puhaltaa vakaammin Vargasin ranta-alueella huhtikuusta syyskuuhun, ja silloin tämä on täydellinen paikka harrastaa leijalautailua. Pohja koostuu hiekasta ja kivistä, ja breikit ovat parhaimmillaan laskuveden aikana kauempana rannasta. Parhaan leijalautailukokemuksen saat pohjois-, koillis- ja lounaistuulella. Tämä kohde sopii aloittelijoille, mutta virtausten ollessa voimakkaita veteen menoa suositellaan vain kokeneille leijalautailijoille.

Localidad
Playa de Vargas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
2
259
13
262
10045