Los Charcones Lanzarotella

Upeat luonnon uima-altaat eteläisellä Lanzarotella

Luonnon arkkitehtuuri hakee vertaistaan: Upeat Los Charconesin luonnon uima-altaat sijaitsevat eteläisellä Lanzarotella viiden minuutin ajomatkan päässä Playa Blancasta. Erikokoiset, -syvyiset ja -muotoiset altaat hivelevät silmää, toisin kuin kesken jäänyt ja hylätty hotellirakennus.

Luonnonaltaita ja kauniita maisemia, jotka hakevat vertaistaan Kanariansaarilla

Los Charcones on yllä mainitusta kontrastista huolimatta (tai ehkä juuri sen vuoksi) paikka, jonne kannattaa tulla, kun haluat rentoutua. Voit syventyä kirjan parissa, viettää aikaa hyvässä seurassa tai sitten vain antaa aikaa itsellesi. Kun seuraat rantaviivaa Pechigueran majakalta eteenpäin, löydät lukuisia kirkkaita luonnon uima-altaita. Altaat ovat melkein kahden kilometrin mittaisella kaistaleella, ja niissä on ihana uida ja sukeltaa. Näille luonnon taideteoksille pääsee vain maastotietä pitkin, ja niitä ihaillessasi unohdat meren tyrskyt ja tuivertavan tuulen.

Sin vigilancia
Viento
Rauhalliset vedet
HLBTI
¡Aviso!
Vaara lähestyä rannikkoa varsinkin voimakkaiden aaltojen päivinä
Localidad
Yaiza

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
3
9
262
10045