El Caletón de Garachico

Koko perheen uimapaikka viehättävässä teneriffalaiskaupungissa

Atlantin valtamerellä on tyynnyttävä vaikutus, ja pohjoisella Teneriffalla sijaitseva El Caletónin alue on tästä oiva esimerkki. Tämä vaikuttava laava-alue sijaitsee 1500-luvulta peräisin olevan San Miguelin linnan vieressä Garachicossa, joka oli vuoden 1706 tulivuorenpurkaukseen saakka Teneriffan tärkein satamakaupunki. Valtavat tulivuorenpurkauksesta muistuttavat kalliot luovat tälle koko perheen uimapaikalle aivan oman tunnelmansa, ja se tarjoaa täydellisen yhdistelmän avomeren jylhää kauneutta ja suurten kallioaltaiden seesteisyyttä. Lisäksi kaikki tarvitsemasi palvelut ovat vain muutaman metrin päässä altailta. Tervetuloa viettämään rentouttavaa merihenkistä päivää.

Mukava uintipäivä El Caletón de Garachicossa

El Caletónissa lepäävät sielu ja ruumis. Voit ladata akkuja lempeässä merivedessä ja tutustua tämän lisäksi historialliseen keskukseen, joka kuuluu Kanariansaarten kauneimpiin. Massiiviset La Culata -kalliot ja pohjoisen rantaviivan maisemat ovat unohtumaton näky. Kesäkaudella hengenpelastajat päivystävät altaiden vierellä. Lisäksi sinua palvelee ravintola, joka on rakennettu suoraan laavakivelle. Altaiden läheisyydessä on myös pysäköintialue, yleinen uima-allas, ranta, uusi satama ja laadukkaita ruokailu- ja shoppailumahdollisuuksia. Täällä saat kaikki palvelut ja mukavuudet samasta paikasta. Tervetuloa viihtymään.

Showers
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Garachico
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
1
9
262
10045