Malpaís de Güímar

Teneriffalla sijaitseva tulivuorimaisema, joka näyttää kuin toiselta planeetalta

Teneriffan itäosassa sijaitseva Malpaís de Güímarin erikoisluonnonsuojelualue on yksi niistä alueista, jotka näyttävät siltä, kuin ne olisivat suoraan tieteiselokuvasta. Melkein autiossa maassa yhdistyy musta, jähmettynyt laava punaiseen hiekkaan, minkä vuoksi vierailijat uskovat olevansa toisella planeetalla. Erityisen mielenkiintoisia ovat alueet, joilla kovettunut laava virtaa versojen kera Montaña Granden halkeamien läpi.

Kävely laavavirtojen läpi meren äärellä Güímarissa

Tämän lähellä merta sijaitsevan tulivuorimaiseman kuivuudesta huolimatta Malpaís de Güímarissa kasvaa Kanariansaarille kotoperäisiä kasveja, kuten tabaibaa ja cardón-kasveja, jotka versoavat laavahalkeamista. Pääset tarkastelemaan maisemaa tarkemmin kävelyreiteiltä, jotka soveltuvat myös kokemattomammille patikoijille sekä niille, jotka haluavat nauttia kokemuksesta lasten kanssa.

Flora interest
Trekking routes
Wildlife interest
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- NÄlä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- RKunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä mene kielletyille alueille, kunnioita reittien opasteita. Merkityiltä reiteiltä poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Älä sytytä tulta sallittujen alueiden ulkopuolella ja ole erityisen varovainen kesäkuukausina.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
1
10
262
10045