Hotel Rural Las Longueras

Hotelli metsien keskellä lähellä rannikkoa

Huolimatta läheisyydestään Gran Canarian saaren rannikkoon Hotel Las Longueras on majapaikka vieraille, jotka pitävät hiljaisuudesta, matkailijoille, jotka pakenevat tavanomaista ja niille, jotka haluavat hengittää metsän rauhaa. Tämä siirtomaatyylinen kartano 1800-luvun lopulta kohoaa hedelmäpuuviljelmien, palmujen ja satavuotiaiden puiden yläpuolelle. Täällä ylellisyyden käsite on niinkin yksinkertainen kuin nauttimista oman hedelmäpuutarhan appelsiinimehusta.

Agaeten laakson punaisen talon (Casa Roja) lumo

Punaisena talona (Casa Roja) tunnetussa talossa yhdistyvät oleskelutilojen tyylikkyys, antiikkiesineet pääosassa, ja avarien, täysin varusteltujen huoneiden mukavuus. Uima-allasta ympäröivät palmut ja ihmeköynnökset vaikuttavan vuoristomaiseman keskellä. Tämä on Agaeten laakso, kaunis luonnonalue, jossa risteilevät hotellin plantaaseilta alkunsa saavat polut. Rannikkoa etsiville Las Nievesin merisatama on vain kahden kilometrin päässä.

Parking
Pool
Localidad
Valle de Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
2
262
262
10045