Maaseutuhotelli Casa de Los Camellos

Hotelli Agüimesin historiallisessa keskustassa

Kävellessäsi La Viñuela -kävelytietä et voi olla löytämättä Casa de Los Camellos -maaseutuhotellia. Korkeiden kellanruskeiden seinien viereen heitetty tökerö kameliveistos ilmoittaa, että olet saapunut valittuun kohteeseen: isoon kivitaloon, jolla on pitkä historia, Agüimesin vanhassakaupungissa, Gran Canarian kaakkoisosassa. Ilmapiiriltään viehättävän hotellin sisäpihoilla on puutarhoja ja siellä on rauhallista ja paljon mukavuuksia. Yksinkertainen, mutta miellyttävä majapaikka, joka tarjoaa kaiken tarpeellisen lepäämiseen.

Huoneet näköalalla San Sebastiánin kirkolle

Suurenmoisen sijaintinsa Rosarion aukion laidalla ansiosta hotelli on ihanteellinen Agüimesista nauttimiseen, vaikka se, mikä saa monet vaeltamaan sen korkeille pääoville, joiden kautta dromedaarit muinoin tulivat sisään, on upea näkymä kylään sen avarien huoneiden ikkunoista, yleisnäkymä, jonka pääosassa on ehdottomasti San Sebastiánin kirkon kellotapuli. Eräs toinenkaan sen lumoista ei jää huomaamatta: mehevät, paikallisista juustoista ja jälkiruoista koostuvat aamiaiset, jotka ovat saaneet enemmän kuin ansaittua mainetta.

Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Localidad
Agüimes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
2
262
262
10045