Fonda Central -maaseutuhotelli

Ainutlaatuinen hotelli Adejen kylässä
Tämä on täydellinen paikka niille, jotka etsivät pientä ja yksinkertaista hotellia. Se tarjoaa rauhaa ja maalaismaista tunnelmaa ja soveltuu erinomaisesti Teneriffan saaren eteläosassa sijaitsevaan Adejen kylään tutustumiseen: Fonda Central -hotelli. Tässä 1700-luvulta peräisin olevassa kunnostetussa rakennuksessa ovat sopusoinnussa moniväriset seinät ja kivi sekä mummun keinutuoli, takorautaiset ovenpäälliset ja antiikkiset ompelukoneet. Tuloksena on innostava sekoitus, joka tarjoaa maalaismaisen ja perinteisen tunnelman, joka ei jää keneltäkään huomaamatta.
Tulkkipalvelu ja kahvila
Täällä majoitutaan Adejen kylän ytimessä Grande-kadulla. Se on täynnä baareja ja aivan holvikaarilla koristellun Santa Úrsulan kirkon vieressä. Sen lisäksi, että Fonda Centralia ympäröi historia, siellä on myös terassi, kahvila sekä yllättäen myös tulkkipalvelu, jos sitä vaikka sattuisi tarvitsemaan. Isäntä kosiskelee asiakkaitaan silloin tällöin aterialla Adejen lahdelmassa kristallisten ja runsaiden kalavesien äärellä.
Airport distance
23.5 km TFS
Environment
Rannikko
Restaurant
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045