Hotel El Nogal Boutique & Spa

Maaseutuhotelliksi muunnettu 1600-luvun kartano Etelä-Teneriffalla

Jo ensimmäinen näkymä on uskomaton. El Nogal Boutique & Spa -hotelli on ylellinen ja kätkee sisäänsä runsaan historian. Tämä maaseutuhotelliksi muunnettu 1700-luvun kartano Teneriffan saaren eteläosassa yllättää jo ensinäkemältä. Suuri puutarhojen reunustama sisäpiha toivottaa vierailijan tervetulleeksi poikkeukselliseen ympäristöön. Hotellia ympäröi Espanjan korkeimmalla maanpinnasta sijaitsevan kunnan, Vilaflorin, vuorten monipuolinen luonto.

Lepoa ja rentoutumista El Nogalin kylpylässä

Myöskään hotellin sisustus ei petä. Vastaanottoa hallitsee jyhkeä marmori, jota tukevat kivipylväät. Myös sen 42 huoneistoa on sisustettu hyvällä maulla. Arvokkuus ja poikkeuksellinen lämpö yhdistävät kaikkia mukavuuksia. Aamiainen tarjotaan yleensä talonpoikaissalissa, joka pursuaa antiikkiesineitä, tai sään salliessa terassilla. Aamiaisen jälkeen on vuorossa kävelyretki viehättävillä retkeilypoluilla tai rentoutuminen kylpylän porealtaissa. Ei hassumpi suunnitelma.

Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Vilaflor

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045