Hotel Los Realejos

Maalaistalo, jossa huoneistoja, Pohjois-Teneriffalla

Jokainen huone on huoneisto, jossa on olohuone, keittiö ja sisäpihalle päin antava lasitettu parveke, josta voi ihailla Pohjois-Teneriffan kauneutta. Viisi avaraa ja värikästä huonetta on omistettu erilaisille kukkasille, ja esimerkiksi Laventeli-huoneen tavoin ne yllättävät matkalaiset retroammeella, jossa on tassujalat. Los Realejosin maaseutuhotelli on peräisin 1600-luvulta ja rauhallisuutensa ja viehättävyytensä sekä mainion sijaintinsa lisäksi siellä on tarjolla myös mahtavia ja maittavia XXL-aamiaisia.

Majoitusta yli 14-vuotiaille Los Realejosissa

Sisäpihaa reunustavat keltaiset seinät, ja pihalta löytyy vintage-nojatuoleja, traakkipuu ja maatilan työvälineillä koristetut hämmästyttävät teepuuportaat, jotka johtavat huoneistoihin. Lisäksi on mainittava vielä kaksi nurkkausta: aamiais- ja lounassali, jossa on aina tarjolla kahvia, mehuja ja pastaa, sekä pieni uima-allas ja terassi. Myöskään sitä ei sovi unohtaa, että myös päivällistä on saatavilla pyynnöstä ja että kyseessä on aikuisille ja nuorille eli yli 14-vuotiaille tarkoitettu hotelli.

Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Los Realejos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045