Corralejo

Rentoudu La Olivan mieleenpainuvissa maisemissa
Corralejo sijaitsee Fuerteventuran pohjoisosassaLos Lobosin pientä saarta vastapäätä, jonka näkyvä siluetti taivaanrannassa on olennainen osa ympäröivää maisemaa. Voit lähteä veneellä Corralejon satamasta päiväksi Los Lobosiin tai jopa Lanzarotelle asti. Merihenkinen Corralejon vanhakaupunki on mukava paikka kävelylle, ja kaupungin ravintoloissa voit nauttia tuoretta kalaa ja paikallista viiniä.
Surffaa ja leijalautaile kansainvälisten ravintoloiden lähellä
Surffaus ja leijalautailu sopivat kuntoiluun ja ovat hyvin suosittuja tietyillä Corralejon alueilla, joissa on täydelliset olosuhteet näiden vesiurheilulajien harrastamiseen. Sen valkoisilla hiekkarannoilla on kahviloita ja ravintoloita, jotka ovat täydellisiä paikkoja akkujen lataamiseen, rentoutumiseen ja ihanasta ilmastosta nauttimiseen. Corralejossa on monenlaisia majoituspaikkoja, kuten erinomaisia hotelleja ja huviloita, jotka takaavat hienon kokemuksen matkakohteessa.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
4
9
262
262
10045