Maspalomas

Rentoutumista meren ja dyynien välissä Gran Canarialla

Vain harvoissa paikoissa meri, taivas ja hiekka sulautuvat yhteen ja muodostavat yhtä idyllisen paikan kuin Maspalomasin ranta Gran Canarian eteläosassa. Kävellessään vanhan majakan ohi vierailijat voivat tutustua paikallisiin kauppoihin tai ruokailla ulkona merinäköalaa katsellen. Tuuli ja hiekka luovat maisemaan ainutlaatuisia veistoksia, ja Maspalomasin auringonlaskut ovat aina upeita.

Tyyni ranta Atlantin valtameren rannalla

Maspalomasin rannan kätevyyden ja monien palveluiden ansiosta voit rentoutua rannalla täysin. Vierailijat ihastuvat alueeseen ja sen laajaan majoitustarjontaan, jossa jokaiselle löytyy jotakin. Dyynit ja pitkä hiekkaranta näyttävät lähes aavikolta, jossa voit antaa luonnon rauhoittavien maisemien ja äänien ohjata ja jättää taakse modernin elämän stressaavan hälinän.

Accommodations
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
HLBTI
Localidad
Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045