Costa Adeje

Ylellinen matkailukohde Teneriffan eteläosassa

Etelä-Teneriffalla sijaitsevassa Costa Adejessa yhdistyy luksus ja ylellisyys. Ostoskeskukset täynnä merkkivaatteita myyviä pikkuputiikkeja ja suosittu Siamin vesipuisto hienoine huvilaitteineen ovat vain muutamia esimerkkejä tämän Kanariansaarten kolkan tarjonnasta. Alueen lämmin ilmasto sopii täydellisesti vesiurheiluun ja auringonottoon kultaisilla hiekkarannoilla kaikkina vuodenaikoina.

Hienointa vapaa-ajan viettoa Teneriffalla

Kaikilla hienoimmilla hotelliketjuilla on majoituspaikka Costa Adejessa. Lomakohteessa on tarjolla kaikkea aina huoneistoista ja hotelleista korkealaatuisimpiin luksushuviloihin. Paikallisia ja kansainvälisiä ruokia tarjoavia ravintoloita on viihtyisien bulevardien varsilla, joille matkailijat voivat mennä iltakävelylle ennen illallista. Jos haluat todella nauttia merestä, voit mennä veneretkelle katsomaan valaita ja delfiineitä niiden luonnollisessa elinympäristössä tai ihailla meren kauneutta sukelluksella.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Portti
Localidad
Costa Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
  • Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045