Terveyden kaivo

El Hierron terveysvaikutteiset vedet

Suuntaamalla kohti El Golfon laaksoa saavutaan yhteen El Hierron suosituimmista matkailukohteista, Terveyden kaivolle eli paikallisten nimellä Pozo de la Salud -nimellä tuntemalla lähteelle. Lähteen mineraalivesillä on uskottu olevan parantavia vaikutuksia 1800-luvulta lähtien. Koska saarella oli pulaa puhtaasta vedestä, alueelle kaivettiin kaivo, josta nostettu erinomainen vesi sai kaikki sitä juoneet tuntemaan olonsa paremmaksi. Vesi sai niin paljon mainetta, että sitä vietiin Kuubaan ja Puerto Ricoon saakka.

Balneario Pozo de la Salud

Vuonna 1949 lähteen vesi julistettiin yleishyödylliseksi, koska sen mineraalipitoisuus helpotti reuma-, iho- ja ruoansulatusongelmista kärsivien oireita. Nykyisin vanha kaivo on kohteen tunnus, jossa voi vierailla. Sen lähellä on Balneario Pozo de la Salud -niminen kylpylä, joka on erikoistunut huolehtimaan kehon tarpeista (lepo ja ravinto) ja joka edistää Kanariansaarille suuntautuvaa terveysmatkailua.

Catering
Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Sabinosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa
- Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
- Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
7
11
262
10045