Kaupungin ja merihistorian museo

Kaupungin historia ja sen suhde mereen

Kaupungin ja merihistorian museo sijaitsee Castillo de Mata –linnassa, historiallisella alueella, joka muodosti osan kaupungin puolustusjärjestelmää lähellä Trianan kaupunginosaa Las Palmas de Gran Canarialla. Museossa kävijä voi tutustua yli viiden sadan vuoden aikaiseen historiaan, joka keskittyy erityisesti kaupungin ja meren väliseen kiinteään ja jatkuvaan suhteeseen. Erityisen suositeltava vierailu niille, jotka haluavat tietää enemmän saaren pääkaupungin historiasta tässä historialliseksi ja taiteelliseksi monumentiksi julistetussa rakennuksessa, joka on todellinen kaupunkikuvan helmi.

Merkittävä kulttuuritila pääkaupungissa

Castillo de Mata –linnan tilat on restauroitu kokonaisuudessaan ja ne muodostavat Las Palmas de Gran Canarian merkittävän kulttuuritilan. Menneinä aikoina linna muodosti osan kaupungin puolustusmuureja ja sillä oli merkittävä rooli tunnettujen merirosvojen hyökkäyksien torjunnassa. Museon tilat toimivat myös hyödyllisenä akateemisen koulutuksen täydentäjänä monille opetuskeskuksille. Sen lisäksi, että museoon on vapaa pääsy tutustumaan kaupungin historiaan 1400-luvulta lähtien ja aina nykypäiviin asti, siellä järjestetään myös opastettuja käyntejä ryhmille, joita varten tulee varata aika.

Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa
- Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
- Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
2
11
262
10045