Modernin taiteen keskus Centro Atlántico de Arte Moderno (CAAM)

Matka Afrikan, Amerikan ja Euroopan kulttuureihin

Tämä tärkeä museo sijaitsee Veguetan historiallisessa korttelissa, Las Palmas de Gran Canarian, saaren pääkaupungin vanhassa kaupungissa. Modernin taiteen keskuksesta (CAAM) on muodostunut Kanariansaarten tunnetuin nykytaiteen museo. Sen pääasiallinen eroavaisuus muihin museoihin verrattuna on sen pyrkimys kattaa kolmen eri mantereen, Afrikan, Amerikan ja Euroopan kriittinen ajatusmaailma ja taidekulttuuri. Kattava vierailu käsittää maalauksia, piirroksia, veistoksia, graafisia töitä, postitaidetta ja mielenkiintoisia näyttelyhankkeita tämän kolmen mantereen perusidean ympäriltä.

Vapaa pääsy ja myymälä

Pääsy taidekeskukseen on ilmainen kaikille ja vieraille on tarjolla kattava näyttelyohjelma ja intensiivinen tapahtumakalenteri runsaine nykykulttuuria edistävine aktiviteetteineen. Museon kirjastossa on lähes 57 000 taiteeseen liittyvää teosta, sekä laajat taiteelle ja Afrikan ja Latinalaisen Amerikan taitelijoille omistetut kokoelmat. Käytössä on myös myymälä, jossa on laajat valikoimat erilaisia tuotteita eri taiteiden aloilta, kuten kirjoja, postikortteja, koruja, laukkuja tai paperituotteita ja koriste-esineitä, joiden joukosta varmasti löytyy ihanteellisia muistoesineitä kiinnostavan vierailun kunniaksi.

Wifi
Is accessible
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa
- Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
- Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
2
11
262
10045