Santa Cruzin Palmetum

Euroopan paras palmukokoelma

Loivasti kumpuileva maasto, vesiputoukset, järvet ja kalliot sekä niitä ympäröivät merinäkymiä tarjoavat näköalapaikat – keinotekoista kukkulaa peittää luonnollinen vehreys: Kyse on Palmetumista, tyylikkäästä viidakosta, joka on Santa Cruz de Tenerifen suurin viheralue sekä Euroopan paras palmukokoelma. Aivan saaren itäosassa ja 20 minuutin kävelymatkan päässä pääkaupungista sijaitseva Palmetum on kuin valtava 12 hehtaarin kokoinen salainen puutarha, jossa kaupungin hälinän voi unohtaa kokonaan.

Tutustu Palmetumin kasvihuoneeseen

Aikoinaan kaupungin kaatopaikkana toiminut alue on nykyisen hieno kasvitieteellinen puutarha, jossa 2 000 kasvilajia. Alueella on lähes 500 palmua eri puolilta maailmaa, kuten Karibian alueelta, Uudesta-Kaledoniasta, Indokiinasta ja Uudesta-Guineasta. Maailman suurimman trooppisten palmujen kokoelman lisäksi sen kasvisto on jaettu 14 biologiseen ja maantieteelliseen osaan, joihin voihin tutustua reilussa puolessatoista tunnissa. Palmetumin kohokohta on kahdeksankulmainen kasvihuone, jossa on kosteutta eniten tarvitsevia kasveja.

Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
  • Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa.
  • Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
  • Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
1
11
262
10045