Viini- ja hunajamuseo

Teneriffan gastronomiamuseo

Viinin ja hunajan talo (Casa del Vino y la Miel) sijaitsee tyypillisessä vanhassa kanariansaarelaisessa maalaistalossa. Yli 300 vuotta vanha talo sijaitsee pohjois-Teneriffalla, El Sauzalissa. Kukaan gastronomiasta kiinnostunut matkailija ei voi ohittaa tätä kohdetta, sillä paikalliseen teneriffalaiseen viinin ja hunajan valmistusprosessiin tutustumiseen lisäksi pääset maistamaan erilaisia paikallisia ruokalajeja ja saarelle tyypillisiä tuotteita. Pienet matkailijat voi pitää hauskaa lasten osastolla.

Viinibaari ja ravintola, josta on näkymä Teidelle

Viinin ja hunajan talossa on myymälä, josta voit ostaa paikallisia tuotteita, kanariansaarelaisia leivonnaisia ja muita käsitöitä. Voit myös kävellä puutarhassa, jossa voit tutustua ainakin 20 erilaiseen viiniköynnökseen ja josta on upea näköala Teidelle. Avoinna tiistaista sunnuntaihin.

Catering
Parking
Localidad
El Sauzal
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa
- Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
- Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
1
11
262
10045