Las Playasin näköalapaikka

Näkymät Las Playasin lahdelle

Las Playasin näköalapaikka on täydellinen paikka tuntea kehon kihelmöinti kalliojyrkännettä lähestyttäessä. Vain 20 minuutin ajomatkan päässä Valverdesta sijaitseva kallionkieleke on luonnollisen amfiteatterin päällä, joka on neljä kilometriä halkaisijaltaan ja jonka rinteet laskeutuvat jopa 1 500 metrin matkan merelle saakka. Sen juurella merelle päin on kaunis, lähes kehittämätön puoliympyrän muotoinen lahti, jonka rantoja reunustavat aaltojen valkoiset vaahtopäät. Kaikki tämä löytyy El Hierrosta, joka kuuluu Unescon biosfäärialueisiin.

La Bonanzan kallio

Kun jännityksen aiheuttama kihelmöinti väistyy, alat huomata maisemaan piilotettuja maamerkkejä: Parador de El Hierron, La Bonanzan kallion sekä La Gomeran ja Teneriffan saaret. Alueella on ajoittain sumua, mutta kannattaa kuitenkin jäädä odottamaan sumun selkenemistä, jolloin maamerkit näkyvät jälleen. Nautittuasi upeista näkymistä voit hyödyntää näköalapaikan hyvää sijaintia ja lähteä läheiseen San Andrésin kaupunkiin maistamaan herkullisia paikallisia ruokia.

Altitude
1050 m
Landscape type
Luonnollinen
Suojelualue
Ei
Hiking trails
Parking
Restoration
Localidad
Valverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (paneelit, kaiteet, istuimet, kiikarit ja kaukoputket...).
- Kunnioita reittien merkintöjä. Merkityiltä reiteiltä ja alueilta poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
7
9
10
262
10045