Purjelautailu Jameos del Agualla

Kokeneille purjelautailijoille sopiva ranta Lanzarotella

Tämä Jameos del Aguan purjelautailukohde sijaitsee samannimisen matkailukeskuksen ja Cueva de los Verdesin (vihreät luolat) vieressä pohjoisella Lanzarotella. Kaunis suojeltu alue tarjoaa hienot puitteet kokeneille purjelautailijoille. Jameos del Agualla puhaltavat enimmäkseen koillisen pasaatituulet, ja siellä on saaren mahtavimpiin kuuluvat vasemmalle surffattavat aallot. Pitkät ja nopeat ontot aallot voivat kasvaa kolmemetrisiksi.

Säännölliset tuulet ympäri vuoden Jameos del Agualla

Pohja koostuu epätasaisesta laavakivestä, ja veteen meno voi olla hankalaa erityisesti nousuveden aikana. Alueella voi harrastaa purjelautailua ympärivuotisesti säännöllisten tuulten ansiosta, mutta parhaista olosuhteista voit nauttia huhti-syyskuussa. Rannalle voi kävellä Jameos del Aguan matkailukeskuksen vieressä sijaitsevalta pysäköintialueelta. Rannalle pääsee myös nelivetoautolla, kun ajoneuvoille tarkoitettu rantaportti on avoinna.

Localidad
Haria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
3
259
13
262
10045