Pyöräilyreitti Teneriffan pohjoisosasta eteläosaan

Pyöräily Teidellä

Teneriffan pohjoisrannikolta etelärannikolle suuntautuva reitti alkaa Puerto de la Cruzista. Reitin aikana kiivetään La Orotavan laaksoon ja sen ihastuttavaan kanarianmäntymetsään. Reitillä käväistään jopa 2 000 metrin korkeudessa, josta alkaa Las Cañadasin kierros (2 360 metriä). 42 kilometrin nousun kohokohtana on pyöräily Espanjan korkeimman vuorenhuipun Teiden juurella, minkä jälkeen laskeudut pehmeästi Ucancan laaksoon. Muun muassa Sky-joukkue on valinnut tämä reitin välikausiensa etapiksi.

Laskeutuminen Chíoon Las Vistasin rannalle

Viiletät nyt alaspäin Chíon maantiellä länteen päin. Jos ilma on kirkas, voit erottaa selvästi kauempana häämöttävät La Gomeran ja La Palman saaret. Käännyt sitten päätieltä ja pyöräilet lumoavien Aripen ja Chirchen kylien läpi syvän notkon viereen. Paluumatkalla ajat leveämmillä teillä, ja aloitat laskeutumisen Las Vistasin rannalle, joka on tämän upean reitin päätepiste Los Cristianosin matkailukohteessa.

Distance
92 km
Korkeus
1100 m
Slope
2600 m
Is circular
Restaurant
Localidad
Puerto de la Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
- Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
- Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
1
257
13
262
10045