Efecto Pasillo en concierto

Gran Canaria

Toteutunut tapahtuma

17 June 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Efecto Pasilon uusi kiertue pysähtyy Alfredo Kraus Auditoriumissa. Viime aikojen menestynein kanarialainen kvartetti ja roisto merkitsee kolme eksklusiivista tapaamista kalenterissaan ja uskollisten seuraajiensa kalenterissa esitelläkseen konsertissa seuraavan albuminsa ""Los Reyes del Mambo"", joka tulee myyntiin keväällä 2023.

Tällä esittelykiertueella Iván Torresin (laulu), Javi Morenon (rummut), Nau Barreton (kitara) ja Arturo Sosan (basso) rinnalle tulevat upeat muusikot, kuten Totó Noriega (lyömäsoittimet), Stefan Navarro (pasuuna) , Marcos Pulido (trumpetti) ja Tato Latorre (kitarat, koskettimet ja musiikillinen ohjaus). Kaikki tavoitteena on luoda unohtumaton ja ainutlaatuinen show Los Reyes del Mambon huipulla.

Juhlallista liveä, optimistista ja puhtaimmalla tyylillä Efecto Pasillosta, joka ei jätä välinpitämättömäksi ja jossa hänen uuden teoksensa kappaleet sekoittuvat hänen musiikkiuransa suurimpiin hitteihin. Kappaleet, jotka ovat saaneet meidät tanssimaan kuorosta kuoroon, koska ne ovat panostaneet karismaattisiin ja hyviin sanoituksiin."

Kategoria

Categoría del evento

Kulttuuri Ja Vapaa-Aika

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React