Fito Paez

Gran Canaria

Toteutunut tapahtuma

21 July 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Muusikko, joka ei esittelyjä kaipaa. Fito Páez on yksi argentiinalaisen ja latinalaisamerikkalaisen rockin ja espanjankielisen musiikin tärkeimmistä edustajista.
Rockin ystäville hän ei esittelyjä kaipaa. Argentiinalainen laulaja Fito Páez palaa kotiin Alfredo Kraus Auditoriumiin.
Häntä kuvataan ""Argentiinan rockin trubaduuriksi"". Hän on argentiinalainen muusikko, säveltäjä, pianisti, elokuvaohjaaja ja laulaja. Hän oli myös niin kutsutun Rosarina trovan jäsen. Rodolfo Páezia, joka tunnetaan paremmin nimellä Fito Páez, pidetään yhtenä tärkeimmistä rockin edustajista maansa, koko Latinalaisessa Amerikassa ja espanjankielisessä musiikissa.
Fito äänitti ensimmäisen sooloalbuminsa ""Del 63"" vuonna 1984. Tämä materiaali vaikutti musiikkiin, joka oli peräisin rockista, jazzista, tangosta ja kansanperinteestä. Sanoin, jotka sulkivat silmänsä todellisuuden maisemasta. Samana vuonna hän nauhoitti myös toisen sooloalbuminsa nimeltä ""Giros"", jolla hän vahvisti inspiraatiotaan esiintyjänä ja säveltäjänä erityisesti kappaleissa 11 ja 6, Cable a Tierra ja Yo vengo a ofrecer mi corazón. Vuonna 1986 Páez äänitti Corazón Clandestinon. Yksi maxi, jossa on kolme teemaa, mukaan lukien La rumba del piano, yhdessä suuren brasilialaisen säveltäjän Caetano Veloson kanssa.
Hänet tunnustettiin yhdeksi uusista soolomuusikoista, joilla on suurin tulevaisuus, ja hän liittyi toisen argentiinalaisen musiikin hirviön, Luis Alberto Spinettan, joukkoon. Yhdessä he työskentelivät projektin parissa, joka näki päivänvalon kaksoisalbumina nimeltä 'La, La, La'.
"

Kategoria

Categoría del evento

Musiikki

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React