Jabicombé

Gran Canaria

Toteutunut tapahtuma

17 June 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Jabicombé palaa 17. kesäkuuta Alfredo Kraus Auditoriumiin hullun kabareeshown kanssa. Taattua hauskaa monilahjakkaan taiteilijan kanssa, joka valloittaa jokaisen sen näkevän.
Lady: jätä se laukku, joka ei ole sinun, on Gran Canarialta kotoisin oleva taiteilija Jabicombé uusin esitys. Monilahjakas taiteilija, sekä koomikko että muusikko, ilahduttaa yleisöä älykkäällä huumorilla, joka voi nostaa hymyn mistä tahansa tilanteesta. Tässä esityksessä Schamann rohkaisee jokaista ratkaisemaan omat kurjuutensa ja olemaan sekaantumatta muiden kurjuihin.
Jabicombé on monilahjakas taiteilija. Koomikko, joka esittää monologeja, soittaa pianoa ja laulaa. Naamioitunut, lähes aina, alter egossaan Barbra Straisand, hän leikkaa todellisuutta erittäin ainutlaatuisella tavalla.
Tyhmät ovat ohi, mitä tapahtuu?, Voi kuinka paljon!, olen napapositiivinen! Chirrínchirán! ""Best Of"", ""Covid Special"" ja #Cármatevanessa ovat esityksiä, joita on esitetty viimeisten yhdeksän vuoden aikana kaikkialla Kanariansaarilla.
"

Kategoria

Categoría del evento

Elokuvat Ja Teatteri

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React