Marc Anthony. Historia Tour. Gran Canaria

Gran Canaria

06 June 2024

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Valmistaudu upeaan illanviettoon, joka on täynnä unohtumatonta salsaa ja rytmiä Gran Canarialla! Tunnettu maailmanlaajuinen salsan ikoni Marc Anthony laskeutuu saarelle 6. kesäkuuta osana odotettua Espanjan kiertuettaan ""Historia Tour"" -kiertueella. Menestyksekkäiden esiintymisten jälkeen Yhdysvalloissa ja Keski-Amerikassa on aika valaista Kanariansaarten näyttämö.
Marc Anthony on täynnä energiaa ja intohimoa saadakseen omistautuneita fanejaan nauramaan, pitämään hauskaa ja kokemaan hänen ikonisimpia hittejään. Kappaleet, kuten ""Pa'lla Voy"", ""Mala"", ""Ojalá Te Duela"", ""Vivir Mi Vida"", ""Valió la Pena"", ""Y Hubo Alguien"", ""Tu Amor Me Hace Bien"" ja ""Qué Precio Tiene"" el Cielo” resonoi iltana, joka lupaa olla unohtumaton.
Kaikkien aikojen myydyimmäksi salsaartistiksi ja todelliseksi latinalaisen musiikin ja kulttuurin lähettiläänä tunnustettu Marc Anthony on sitoutunut tarjoamaan faneilleen ainutlaatuisen kokemuksen ""Historia Tour"" -kiertueella. Älä missaa tilaisuutta osallistua tähän esitykseen, joka juhlii salsan suuruutta ja perintöä. Nähdään Gran Canarialla!
"

Kategoria

Categoría del evento

Musiikki

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React