Fran Baraja. Efecto Laguna

La Palma

Toteutunut tapahtuma

20 July 2023

Islas

La Palma

Descripción del evento

"Fran Baraja, laulaja/lauluntekijä Kanariansaarilta, ja ""Camilo de los pobres"" esittelevät uusimman teoksensa Leal Theatressa: Anteeksi sairauteni! Konsertti järjestetään 20. heinäkuuta klo 20:00 alkaen Sala de Cámarassa. Lippuja viiden euron hintaan voi ostaa lipunmyynnistä ja teatterin verkkosivuilta.

Koska hän aikoo riidellä, sanoi hän mitä tahansa, tämä poliittisesti epäkorrekti taiteilija Lagunasta pysyy rauhassa ja räjähtää kaikkialla tavalliseen tapaan. Bändin klassikot, kuten ""Muerte al ukulele"", ""Macaronesico"" ja ""Tonguitas de verolos"" sekoitetaan uusiin sävelluksiin, jotka on luotu puhtaimmasta kaaoksesta ja surrealismista, jotka ovat ominaisia ​​tälle Kanarian saarten musiikin klassikolle, ja kaupungin edistyneiden ""monumuerto"". (tietysti edistyneet heidän kiinnostuksensa mukaan).

Kanariansaarten taiteilija ja vastataiteilija varoittaa, että mitä tahansa voi tapahtua tässä konsertissa, joten on suositeltavaa, että ihmiset, joilla on alhainen loukkauskynnys, pidättäytyvät äänestämästä.
"

Kategoria

Categoría del evento

Musiikki

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React