Tributo a Elvis Presley

La Palma

Toteutunut tapahtuma

29 July 2023

Islas

La Palma

Descripción del evento

"Santa Cruz de La Palman kaupunginvaltuusto juhlii Raico Arrochan johtaman Fiestas-osaston kautta yhtä kesän parhaista musiikkiesityksistä 29. heinäkuuta Plaza de San Franciscossa, La Palman pääkaupungissa.
La Palman sukupolvet ja tytöt pääsevät tanssimaan Elvis Presleyn rytmiin kunnianosoituskonsertissa rock and rollin historian kiistatta kuuluisimmalle hahmolle. Ensimmäistä kertaa saarella Aaron White ja The Pelvis Band esittävät hänen parhaimpia rock-, blues- ja balladikappaleitaan puhtaimmalla rockabilly-tyylillä.
Pormestari Raico Arrocha kutsuu koko La Palman väestön nauttimaan tästä tapahtumasta, joka ""ei tiedä ikää"" ja joka varmasti ""mobilisoi satoja näiden taiteilijoiden faneja, jotka ovat osa niin monia henkilökohtaisia ​​kokemuksia"".
Esitys ehdottomille faneille, joka ei vain lopu kuoroihin ja lantion tärinään. Seuraavaksi tulee kunnianosoitus espanjalais-argentiinalaiselle Tequila-yhtyeelle ¡Salta!:n kanssa, jonka menestyksestä on tullut perustavanlaatuinen osa musiikkikulttuuria sen perustamisesta lähtien ja joka mullisti nuorten rock-skenen Espanjassa vuosina 1976-1983.
Ilta, jossa ei ole aikaa levätä Plaza de San Franciscon tarjoamissa ympäristöissä, jossa DJ Equis ja Los Pinchadiscos del Pantano ovat lavalla 80- ja 90-luvun sävelten kanssa.
"

Kategoria

Categoría del evento

Esitykset

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React