Concierto de FADO de Beatriz Felício

Teneriffa

Toteutunut tapahtuma

03 November 2023

Islas

Teneriffa

Descripción del evento

"”Musiikki syntyi kanssani, kukaan perheessäni ei laula. Fado ei ollut sellaista musiikkia, jota kotona kuultiin! Olen laulanut siitä asti kun muistan, mutta kun olin seitsemän vuotta, näin Amália Rodriguesin esityksen RTP:llä ja kuulin Fadon ensimmäistä kertaa. Vanhempani kertovat minulle, että seisoin keskellä huonetta yrittäen laulaa sitä, mitä kuulin. Aluksi he eivät ymmärtäneet makuani ja haluani laulaa fadoa, mutta kerroin heille nopeasti, että haluan fado-laulajaksi.

Fado-taloissa, joihin hän alkoi osallistua vuotta myöhemmin, hän sai opetusta vanhemmiltaan ja valitsi suuret referenssit: Amália Rodriguesin, Fernanda Marian, Teresa Taroucan, Lucília do Carmon, Ana Mouran ja Carminhon. Näin hän otti ensimmäiset askeleensa omassa tyylissään.

Nykyään hän laulaa useissa tunnetuissa fado-taloissa: Mesa de Frades, Parreirinha de Alfama, Casa de Linhares – Bacalhau de Mollho, Fado Menor… Hän on esiintynyt televisio-ohjelmissa, kuten ""Uma Canção Para Ti"" vuonna 2011, ""Grande Prix"". de Fado” ja ”The Voice Portugal” vuonna 2015 ja ”Festival da Canção” vuonna 2017. 23-vuotiaana psykologia ja Fado ovat hänen suuria intohimojaan. Beatriz jakaa aikansa opintojen, fado-talojen ja konserttien kesken.

Hän laulaa nuoren äänen raikkaalla ja toisella jalalla perinteessä luo ainutlaatuisen identiteetin, joka on hänen yksinään! Hän ilmentää suuren Fadon lähitulevaisuutta sekä sen perinteisiä juuria.
"

Kategoria

Categoría del evento

Musiikki

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React