Kaunotar ja hirviö. Teneriffa.

Teneriffa

Toteutunut tapahtuma

8 to 9 March

Islas

Teneriffa

Descripción del evento

Enemmän kuin vain viihdettä, tämä musikaali, joka on tällä hetkellä kiertueella kaikkialla Espanjassa, tarjoaa mahdollisuuden pohtia omia sosiaalisia havaintojasi ja kehittää aitoa empatiaa. Nauti viihteestä, kun musiikki ja tarina ohjaavat sinua ymmärtämisen ja hyväksymisen matkalle.
Arvostetun Broadway World Spain Awardsin vuoden 2023 parhaaksi lastenmusikaaliksi palkitsema esitys lupaa taikuutta ja ihmeitä koko perheelle.
Beaumontin klassiseen ranskalaiseen satuun perustuva tuotanto antaa merkittävän käänteen alkuperäiseen sanomaan esittelemällä lahjakkaan sokean näyttelijän/laulajan kaunotarin pääroolissa. Tunnettujen espanjalaisten ja kansainvälisten toimijoiden ja näyttelijöiden säestämänä teos haastaa käsityksiä kauneudesta ja edistää perusarvoja, kuten empatiaa ja erilaisuuden hyväksymistä.
Todista elävän teatterin taikuutta, kun lahjakkaat esiintyjät herättävät tarinan eloon äänellään, dynaamisella koreografialla ja väreistä ja ihmeistä räjähtävillä lavastuksilla. Sekä lapset että aikuiset lumoavat.
Tuotannon takana on arvostettu Factory Teatral Candileja -teatteriryhmä, jonka ohjauksesta ja dramaturgiasta vastaa Jesús Sanz Sebastián. Alkuperäistä ääniraitaa, jonka on luonut lahjakas Pablo Lluch, täydentää Juan Ortegan häikäisevä pukusuunnittelu.
1800-luvun ranskalaisesta kylästä lumoutuneeseen linnaan tämä eloisa spektaakkeli vie yleisön värien ja taikuuden maailmaan.

Kategoria

Categoría del evento

Elokuvat Ja Teatteri

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React