OFFTHEROOF

Teneriffa

Toteutunut tapahtuma

24 June 2023

Islas

Teneriffa

Descripción del evento

"Nousimme katolta OFFtheRoofin kolmatta painokseen
Lauantaina 24.6. ns. toisessa kodissamme: Bulán Social Club klo 23.00-06.00.
Jono
PERUUTA GC Spooky Wave Label
Berliinissä asuva DJ ja tuottaja, hänen musiikkinsa on fuusio hänen kahdesta suuresta intohimostaan: aalloista ja elektroniikasta. Rancel kuljettaa kuulijansa erilaisiin meren elämyksiin, jotain ainutlaatuista, jonka hän saavuttaa yhdistämällä genrejä ja lisäämällä siihen 1990-luvun viettelevän jälkimaun.
MAURA IT Psychostasia/Release Sustain
Maura on ollut valloittava läsnäolo Lontoon musiikkipiirissä vuosia. Psychostasia Recordingsin, Release Sustainin, Vitalikin, Sneaky Musicin ja Deependencen tuotantojen ansiosta hän jatkaa ahkerasti töitä studiossa soolo- ja yhteistyöprojekteissa. Erottuvat dynaamisista settistään musiikkitrendeistä riippumatta ja esittelevät valikoiman, jota ei voitu kyyhkytä tietyllä aikakaudella ja joka on huolellisesti tutkittu vanhan koulun tunnelmalla ja tulevaisuuden näkökulmalla.
FRAN CABELLO
Kehittyään useita vuosia DJ:nä ja kiertänyt Kanariansaarten ikonisimpien klubien ja festivaalien pöydissä, Fran Cabello on soluttautunut saarten elektronisen ja taiteellisen ilmapiirin yläkerroille muun muassa sopeutumiskyvyn ansiosta. mikä on tehnyt hänen musiikillisesta ohjelmistostaan ​​legendaarisen. Hänen sitoutunut tutkimustyönsä eri tyylien kautta muuttuu osaamiseksi ja kommunikaatioksi, joka ammattimaisuutta säilyttäen muuttaa istunnoistaan ​​hyvän tarinan.
JOSÉ HDEZ
Resident DJ Bulán Social Clubilla.
"

Kategoria

Categoría del evento

Festivaalit

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React