El Verodal

Punaisen vulkaanisen hiekan peittämä ranta

El Verodal – ranta El Hierron luoteisosassa sijaitsee La Fronteran kunnan ihastuttavissa maisemissa. Se on ainutlaatuisen kaunis, erityisesti erikoisen punaisen vulkaanisen hiekkansa ansiosta. Rannalla vierailua voi suositella, mutta voimakkaat merivirrat eivät sovi uimiseen. El Verodal on kuitenkin hyvin suosittu ranta, jossa voi nauttia todella ainutlaatuisista maisemista, tulivuoriperäisestä ympäristöstä ja vaikuttavista rantaa ympäröivistä rantajyrkänteistä. Suuret jähmettyneet laavavirrat kertovat tulivuoren räjähtävästä voimasta viimeisen saaren tässä osassa tapahtuneen purkauksen aikana.

Nauti maisemista ja luonnosta

Vaikka rannalla ei suositellakaan uimista eikä siellä ole tarjolla tavallisia matkailukeskusten palveluita, El Verodal on kuitenkin ehdottomasti käymisen arvoinen, sillä ranta poikkeaa täysin muista saaren rannoista. Se sijaitsee lähes koskemattomassa ympäristössä, sopii erinomaisesti luonnon ystäville ja upeista maisemista nauttimiseen. Samoin kuin muualla saaressa, rannalla on tyypilliset jyrkät rinteet, jotka kohoavat vaikuttavina kehyksinä täydellisestä päivästä nauttimiseen.

Pituus
150 m
Parking
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
HLBTI
Localidad
El Verodal
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
7
9
262
10045