Esquinzon ranta

Kultahiekkainen ranta ja surffausta Fuerteventuran pohjoisosassa

Fuerteventuran kaltaisella saarella, jonka rannikko on pelkkää rantaa, Esquinzo tarjoaa vain yhden vaihtoehdon lisää. Rantaa kutsutaan villiksi, koskemattomaksi valkamaksi, surffaajien paratiisiksi ja piilopaikaksi, joka tarjoaa rauhaa ja auringonpaistetta - paljon auringonpaistetta. La Olivan kaupungissa karun pohjoisrannikon keskellä, pienellä kävijämäärällä ja lähes tuntemattomana, tämä paikka sulautuu hiljaisesti maisemaan. Mustat vulkaaniset kivet muuttuvat kultaiseksi hiekaksi ja sininen meri huuhtoo maata. Tämä on tyypillistä Fuerteventuraa.

Idyllinen ranta uintiin La Olivassa

Idyllinen ranta lähellä El Cotilloa. Pääset sen hiekalle rotkon vaikuttavaa uomaa pitkin. Joen suistoa muistuttava ranta on todella valloittava näky sen tasankojen levittäytyessä kivisen seinämän takaa. Kontrastia korostavat tummat rantakalliot ja kolme suurta, tuulen muovaamaa hiekkavuorta. Jos aallot vain sallivat, tällä rannalla voit kokea vapauden tunteen. Se on kohde niille, joille pelkkä aurinko, hiekka ja meri ei riitä vaan jotka haluavat tuntea olevansa elossa.

Pituus
300 m
Nudist zone
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Jandía
Precaución en el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
4
9
262
262
10045