La Conchan ranta Lobosin saarella

Ui hiekkarannalla Lobosin saarella
Lobosin saaren pääranta Fuerteventuran pohjoisosassa on ihanteellinen paikka aloittaa päivä. Sen jälkeen voit jatkaa tähän asumattomaan 4,5 km²:n suuruiseen saareen tutustumista. Virkistävä uinti on myös hyvä tapa päättää kierros tällä harvaan asutulla saarella, jolle pääsee vain veneellä. Joka tapauksessa on erittäin suositeltavaa tarttua tilaisuuteen ja nauttia yleensä rauhallisesta ja joskus jopa täysin tyynestä Atlantista ja tästä legendaarisesta, lähes valkohiekkaisesta rannasta, joka tarjoaa rauhaa yli kilometrin matkalta.
Lobosin paras ranta näkymillä Fuerteventuralle
La Conchan ranta sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Corralejon lautalta ja 15 minuutin kävelymatkan päässä saaren pienestä satamasta. Rannan puoliympyrän muoto tarjoaa suojan, jonka ansiosta vesi on kirkasta lukuisine sinisen sävyineen. Tällä huomattavan autiolla saarella, jolla aurinko paistaa lähes jatkuvasti, mahdollisuus vilvoitella tällä keitaalla joko yksin tai muiden kanssa antaa uutta voimaa. Jotkut haluavat myös telttailla täällä, ja monet palaavat nopeasti takaisin tähän ihanaan paikkaan.
Length
500 m
Nudist zone
Sin vigilancia
Aguas tranquilas
Localidad
Islote de Lobos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
4
9
262
10045