Faneroquen ranta

Vaelluksesta pitäville hyvin sopiva luonnonranta

Faneroquen ranta sijaitsee Gran Canarian luoteisosassa hyvin lähellä Agaetea. Kaukana kaupunkialueista sijaitseva rauhan tyyssija houkuttelee paikalle etenkin luonnosta pitäviä. Sen lisäksi lähes koskemattomalle Faneroquen rannalle pääsee vain kävellen, joten vaelluspäivän voi päättää hyvin pienellä pulahduksella meressä.

Rauhallinen lahdelma keskellä Gran Canarian luontoa

Vierailijoiden on noudatettava tiettyä varovaisuutta Faneroquen rannan tuuliolojen ja rantaan silloin tällöin vyöryvien voimakkaiden aaltojen vuoksi. Täällä voi uida avomeressä tai rentoutua kaikessa rauhassa rannan kivien väliin luonnollisesti muodostuneissa pienissä lammikoissa. Lahdelman hieno vulkaaninen hiekka ja Gran Canarian miellyttävä ilmasto houkuttelevat paikalle koko vuoden vierailijoita, jotka etsivät rauhallista paikkaa nauttiakseen merestä ja auringosta luonnon keskellä.

Pituus
260 m
Nudist zone
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Agaete
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045