Guguy rannat

Patikoi Gran Canarian eksoottisimmille rannoille

Jos olet Gran Canarialla ja kohtuullisen hyvässä kunnossa, patikkamatka Güi Güin rannalle on hieno kokemus, ja vaivannäön palkkana on uinti yleensä melko tyynessä Atlantissa näkymillä horisontissa siintävälle Teide-tulivuorelle. Legendaarinen Güi Güi ei ole kuuluisa vain rannastaan vaan myös matkasta sinne: kahden ja puolen tunnin patikointi muutamalla vaikealla osuudella koskemattomassa luonnossa puhdasta ilmaa hengittäen ja ilman väkijoukkoja.

Uintia La Aldeassa laaksojen ja vuorten siintäessä taustalla

Tälle La Aldeassa sijaitsevalle länsirannikon rannalle pääsee Tasarticon kylän kautta. Guguyin rannalle on myös veneyhteys Mogánista tai La Aldean satamasta. Palkintona on virkistävä uinti viileässä, kristallinkirkkaassa vedessä. Guguyn rannalla on eniten hiekkaa kesäkuukausina, kun alueen hieno hiekka laskeutuu.

Pituus
360 m
Nudist zone
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
La Aldea de San Nicolás
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
2
10
262
10045