Montaña Arena

Neitseellinen ranta

Gran Canarian saaren eteläpuolella sijaitseva Montaña Arenan ranta on yksi harvoista neitseellisistä rannoista tällä alueella. Siksi se on suosittu paikallisten keskuudessa. He menevät rannalle nauttimaan olostaan ​​poissa ruuhkaisimmilta alueilta. Tätä hienon ruskean hiekan ja näyttävien läpinäkyvien vesien rantaa ei suositella perheille, koska sille on vaikea päästä.

Lemmikkiystävällinen

Paras reitti Montaña Arenalle kulkee Pasito Blancosta El Pajariin vievää rantatietä pitkin. Tälle rannalle, jolta löytyy lemmikkieläimille tarkoitettu alue, on hankala päästä, koska kävelymatka asfaltoimattomalta pysäköintialueelta kestää noin 10–15 minuuttia Jotta kokemuksesta tulisi miellyttävä, ei kannata ottaa liikaa tavaraa mukaan ja käyttää mukavia jalkineita. Alueella näkee usein nudisteja.

Pituus
250 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Oleaje moderado
HLBTI
Localidad
Montaña Arena

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
2
9
262
10045