La Caleta

La Gomeran helmi

Tämä ranta, jota pidetään yhtenä La Gomeran helmistä ja yhtenä Kanarian saarten kauneimmista rannoista, löytyy saaren pohjoisosasta, kuuluu Hermiguan kuntaan ja sijaitsee kymmenen minuutin päässä asutuksesta. Sen rauhalliset vedet ja musta hiekka ovat tehneet siitä yhden suosituimmista turisteille ja paikallisille, jotka pyrkivät pitämään sen täydellisessä kunnossa.

Ranta palveluilla

Ympäristön rauhallisuus ja hieno vulkaaninen hiekka tekevät tästä rannasta ihanteellisen kohteen perheille. Rannalla on myös useita vierailijan viihtyisyyttä lisääviä palveluita, kuten wc-tilat, suihkut, piknikalue ja ravintoloita.

Parking
Restaurant
Showers
WC
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Hermigua
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
6
9
262
10045