La Zamora

Iso ja pieni ranta

Tämä Fuencalienten kunnassa sijaitseva ranta on jaettu kahteen osaan, Zamora Grandeen ja Zamora Chicaan. Niiden keskellä on kivi, joka toimii luonnollisena aitana alueiden välillä. Kallion juurella sijaitseva mustahiekkainen ranta on yli 150 metriä pitkä ja noin 15 metriä leveä. Veden syvyyden vuoksi rantaa suositellaan erityisesti sukelluksen ystäville.

Lainelautailijoiden pakopaikka

Lainelautailun ystävät nauttivat tämän rannan aalloista silloin, kun vuorovesi on korkealla ja aallokko on voimakas. Rannalle pääsee kiviportaita pitkin. Kahden alueen välillä voi kävellä laskuveden aikaan.

Pituus
150 metros de largo y 15 de ancho
Parking
Restaurant
WC
Oleaje fuerte
¡Aviso!
TILAPÄISESTI SULJETTU
Localidad
Fuencaliente
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
5
9
262
10045