Playa de Bajamar

Ranta Santa Cruz de La Palman vieressä

La Palman saaren itäosassa sijaitseva Playa de Bajamar on yksi paikallisen väestön suosikkirannoista vuoden ympäri. Ranta sijaitsee venesataman ja luonnonmuistomerkki Risco de la Concepciónin välissä, hyvin lähellä Santa Cruz de La Palmaa, ja sen läheisyydestä löytyy kahviloita ja ravintoloita. Noin 700 metriä pitkän mustahiekkaisen Playa de Bajamarin tuntumassa on myös pysäköintipaikkoja.

Näe auringonnousu merenrantatieltä

Auringontäyteisen rantapäivän jälkeen hyvä tapa tutustua Breña Altan rannikkoon, jolla Bajamarin rantakin sijaitsee, on kävellä pitkin merenrantatietä, joka yhdistää merenlahden Santa Cruz de La Palmaan. Playa de Bajamar lähialueineen on lisäksi yksi La Palman parhaista paikoista nähdä auringonnousu. Mikä voisi olla parempi tapa aloittaa ihana loma perheen kanssa tai kahden kesken!

Pituus
700 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Breña Alta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
5
9
262
262
10045