Playa de Echentive

Upea ranta tulivuorten välissä

La Palman eteläosassa sijaitseva Playa de Echentive on yksi saaren uudemmista rannoista, sillä se syntyi vuonna 1971 Teneguían tulivuoren purkauduttua. Ranta kuuluu Volcanes de Teneguía -luonnonmuistomerkkiin, ja sitä ympäröivätkin poikkeuksellisen kauniit maisemat. Ranta on noin 275 metriä pitkä, ja luonnonmukaisesta ulkonäöstään huolimatta perille pääsee helposti autolla tai polkuja pitkin.

Rentoudu luonnon muovaamilla altailla

Playa de Echentiveä ympäröivä uniikki luonto kätkee sisäänsä upeita luonnon muovaamia altaita, joissa voi nauttia rentouttavasta kylvystä myös silloin, kun meren aallokko on liian voimakas. Fuente Santa -lähde parantavine vesineen sijaitsee hyvin lähellä. Lähde hautautui saman tulivuorenpurkauksen takia, joka muodosti Echentiven rannan. Playa de Echentiven lähistön poluilla voit samoilla ja tutustua alueen historiaan ja salaisuuksiin. Se onkin yksi tämän La Palman vähemmän tunnetun nurkkauksen viehätyksistä.

Pituus
230 m
Parking
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Fuencaliente
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
5
9
262
10045