Caleta del Mero

Valkohiekkaisia dyynejä ja vulkaanisia kallioita

Maantien molemmin puolin näkyvät valkohiekkaiset dyynit ja turkoosinsinisenä hohtava meri luovat vaikuttavan vastakohdan tulivuoriperäisten kivien tummiin sävyihin Caleta del Meron upeissa maisemissa. Lanzaroten pohjoisosassa ihastuttavassa ja paratiisinomaisessa luonnonympäristössä Harian kunnassa sijaitsevalle uimarannalle pääsee autolla tai bussilla ja siellä on myös pysäköintialue. Ihanteellinen kohde arjesta irtautumiseen eräällä saaren kauneimmista alueista. Rannan aallokko sopii myös vesiurheilusta nauttimiseen, kuten surffaamiseen.

Luontoalue ja kristallinkirkkaat vedet

Caleta del Mero – rannalla voi myös leiriytyä, mutta siihen tulee saada ensin lupa Lanzaroten aluehallinnolta Cabildolta. Näin voit nauttia merestä ja auringosta useamman päivän ajan ja luonnon helmassa. Se sijaitsee lähellä Las Cocinillas- ja Caletón Blanco – uimarantoja. Dyynien ja kristallinkirkkaiden vesien maisema on todella lumoava. Epäilemättä yksi saaren parhaita paikkoja unohtumattomasta päivästä nauttimiseen.

Pituus
60 m
Parking
Sin vigilancia
Rauhalliset vedet
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
3
9
262
10045