La Garita

Perheille sopiva turvallinen ranta

Tämä Lanzaroten koillisrannikolla, Arrietan kylässä sijaitseva ranta on ihanteellinen perheille sijaintinsa ansiosta. Se on suojainen ja sen vedet ovat yleensä tyyniä. Tältä rannalta löytyy lukuisia palveluita, kuten suihkut, pieni ravintola, jossa tarjoillaan kotitekoista ruokaa, pysäköintialue ja virkistysalue.

Uintia laiturilta

Tällä 800 metriä pitkällä rannalla on viehättävä laituri, jolle pääsee sen sivulla olevaa ramppia pitkin. Laituri on hyvä vaihtoehto, jos hiekalla on paljon ihmisiä. Harían kunta tunnetaan yksistä saaren parhaista ravintoloista. Pulahduksen jälkeen uimarit voivat nauttia niissä herkullisen aterian.

Pituus
800 m
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Rauhalliset vedet
HLBTI
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
3
9
262
262
10045