Las Cucharasin ranta

Perheranta hauskoilla vesiurheilumahdollisuuksilla Lanzarotella

Las Cucharasin ranta sijaitsee Lanzaroten saaren itärannikolla Costa Teguisen lomakaupungissa. Valkohiekkainen urbaani ranta sopii hyvin perheille, joihin kuuluu teini-ikäisiä lapsia, koska rannalla on vesiurheiluun varattuja alueita. Rannalla voi harrastaa esimerkiksi surffausta, purjelautailua ja sukellusta, ja saatavilla on myös vuokrapolkuveneitä. Cucharasin ranta on epäilemättä hauska, koko perheelle sopiva ranta.

Täyden palvelun ranta Costa Teguisella

Kaikista Costa Teguisen rannoista Las Cucharas on monipuolisin palveluiden suhteen. 650 metriä pitkää rantaa reunustavat puutarhat sekä rentouttavaan kävelyyn erinomaisesti sopiva rantakatu, jonka varrella on monia baareja ja kauppoja. Pienten lasten kanssa kannattaa suunnata rannan pohjoisosaan. Siellä ei ole aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavana, mutta erittäin tyyni meri soveltuu hyvin melontaan ja uintiin rantaa mereltä suojaavan kallionmurskan ansiosta.

Pituus
640 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
3
9
262
262
10045