Papagayon ranta

Yksi Lanzaroten suosituimmista rannoista

Lanzaroten eteläosassa sijaitsee Papagayo, joka on yksi saaren suosituimmista rannoista ja joka tarjoaa valkohiekkaisen poukaman, pienen koon ja suuren kauneuden. Lahden muotoinen tai joidenkin paikallisten mielestä simpukankuorta muistuttava Papagayo houkuttelee puoleensa kristallinkirkkaalla, smaragdinvihreällä vedellään, joka pysyy koko päivän yhtä tyynenä kuin uima-altaan vesi. Ranta on täydellinen paikka aloittaa snorklaus ja nauttia sen syvyyksien kauneudesta, ja täällä myös lapset voivat polskia huoletta.

Nauti Los Ajachesin luonnonmonumentista

Ranta sijaitsee notkelmassa, jonne pääsee polkua pitkin muutamassa minuutissa, lähes luonnonmukaisessa ympäristössä ja on hyvin tuulelta suojassa. Vaikka ranta sijaitseekin Los Ajachesin luonnonmonumentissa, rinteessä on pieni rantabaari, josta voi ostaa juomia ja syötävää. Siellä kannattaa käydä illalla. Huomaa, että ajoneuvot eivät pääse alueelle ilmaiseksi ja että lähistöllä on parkkipaikka ja leirintäalue.

Pituus
120 m
Nudist zone
Parking
Restaurant
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Rauhalliset vedet
HLBTI
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
3
9
262
262
10045