Fañabé

Mukavuutta rannalla koko perheelle.v

Teneriffan eteläosassa Costa Adejessa sijaitseva Fañabén ranta tarjoaa erilaisia mukavuuksia, joiden ansiosta se sopii ihanteellisesti koko perheelle. Kaikki on suunniteltu aikuisten ja lasten tarpeet huomioon ottaen aina lastenrattaiden käyttämisestä rannalla rantakadun ravintoloihin, joista on suora pääsy rannalle. Lisäksi hengenpelastavat pitävät huolta uimareiden turvallisuudesta ympäri vuoden.

Costa Adejen hieno hiekka ja tyyni vesi

Puhtaan ja tyynen veden sekä hienon hiekan ansiosta ranta sopii täydellisesti aikuisten rentoutumiseen samalla, kun lapset pitävät hauskaa rakentaen hiekkalinnoja ja polskien rannalla. Fañabén rannalla on vuokrattavana aurinkotuoleja ja -varjoja, ja lisäksi käytettävissä on pukuhuoneita, joissa on suihkut ja WC:t. Kaikki tämä varmistaa mukavan päivän auringossa.

Pituus
600 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Rauhalliset vedet
Localidad
Costa Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045